Paleis voor een Prikkie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Paleis voor een Prikkie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Paleis voor een Prikkie gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week gaan interieurontwerpers Brian & Peer in Paleis voor een Prikkie naar Tilburg om een woonkamer op te knappen met een budget van 250 euro. Kinderdagverblijf faillietIn het Brabantse Tilburg woont Emilie met haar zoontjes Imad en Jaouad. Een paar jaar geleden ging het kinderdagverblijf van haar zoontje failliet, waardoor Emilie in de financiële problemen kwam met een flinke, onterechte schuld. WoonkamerHierdoor heeft ze geen budget om de woonkamer op te knappen, waar ze zich ontzettend voor schaamt. Gaat het de mannen lukken om met het budget van 250 euro weer wat moois te maken voor het gezin? Woensdag in Paleis voor een prikkie: Brian en Peer krijgen "teveel prikkels" Bekijk deze video » Paleis Voor Een Prikkie: Peer en Brian kibbelen over budget: ‘Tellen doen we straks’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Deze week gaan interieurontwerpers Brian & Peer in Paleis voor een Prikkie naar Tilburg om een woonkamer op te knappen met een budget van 250 euro.

Kinderdagverblijf failliet
In het Brabantse Tilburg woont Emilie met haar zoontjes Imad en Jaouad. Een paar jaar geleden ging het kinderdagverblijf van haar zoontje failliet, waardoor Emilie in de financiële problemen kwam met een flinke, onterechte schuld.

Woonkamer
Hierdoor heeft ze geen budget om de woonkamer op te knappen, waar ze zich ontzettend voor schaamt. Gaat het de mannen lukken om met het budget van 250 euro weer wat moois te maken voor het gezin?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Paleis voor een prikkie

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV