Zien: Elise Schaap wint Televizier-Ster Acteur/Actrice 2020

Zien: Elise Schaap wint Televizier-Ster Acteur/Actrice 2020

Elise Schaap heeft voor het tweede jaar op rij de Televizier-Ster Acteur/Actrice gewonnen. Schaap was afgelopen jaar onder meer te zien in De TV Kantine en Undercover, en ze won van haar concurrenten André van Duin (Het geheime dagboek van Hendrik Groen) en Angela Schijf (Flikken Maastricht, Meisje van plezier).

Zien: <em>Elise Schaap</em> wint Televizier-Ster <em>Acteur/Actrice</em> 2020 Elise Schaap heeft voor het tweede jaar op rij de Televizier-Ster Acteur/Actrice gewonnen. Schaap was afgelopen jaar onder meer te zien in De TV Kantine en Undercover, en ze won van haar concurrenten André van Duin (Het geheime dagboek van Hendrik Groen) en Angela Schijf (Flikken Maastricht, Meisje van plezier). Schaap maakte dit jaar het laatste seizoen van Familie Kruys. Ook was zij een vaste actrice in De TV Kantine en schitterde zij in het eerste seizoen van Undercover op Netflix. Bekijk het volledige overzicht van alle Televizier-Ring winnaars en genomineerden. Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala 2020 hierboven. Je kunt het hele Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken op Gids.tv.
TV :
Zien: Elise Schaap wint Televizier-Ster Acteur/Actrice 2020

Schaap maakte dit jaar het laatste seizoen van Familie Kruys. Ook was zij een vaste actrice in De TV Kantine en schitterde zij in het eerste seizoen van Undercover op Netflix.

Bekijk het volledige overzicht van alle Televizier-Ring winnaars en genomineerden.

Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala 2020 hierboven. Je kunt het hele Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken op Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Elise Schaap wint Televizier-Ster Acteur/Actrice 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen