Zien: Martien Meiland wint Zilveren Televizier-Ster Talent 2020

Zien: Martien Meiland wint Zilveren Televizier-Ster Talent 2020

Martien Meiland heeft de Zilveren Televizier-Ster Talent gewonnen. De presentator van Chateau Meiland en Cash Or Trash won van concurrenten Holly Mae Brood en Bram Krikke.

Zien: <em>Martien Meiland</em> wint <em>Zilveren Televizier-Ster Talent</em> 2020 Martien Meiland heeft de Zilveren Televizier-Ster Talent gewonnen. De presentator van Chateau Meiland en Cash Or Trash won van concurrenten Holly Mae Brood en Bram Krikke. Martien won vorig jaar met het programma Chateau Meiland de Gouden Televizier-Ring. Dit jaar is hij talent, op zijn 57ste. Bekijk het volledige overzicht van alle Televizier-Ring winnaars en genomineerden. Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala 2020 hierboven. Je kunt het hele Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken op Gids.tv.
TV :
Zien: Martien Meiland wint Zilveren Televizier-Ster Talent 2020

Martien won vorig jaar met het programma Chateau Meiland de Gouden Televizier-Ring. Dit jaar is hij talent, op zijn 57ste.

Bekijk het volledige overzicht van alle Televizier-Ring winnaars en genomineerden.

Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala 2020 hierboven. Je kunt het hele Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV