Op1 gemist? Marcel van de Ven opereerde jarenlang als undercoveragent

Op1 gemist? Marcel van de Ven opereerde jarenlang als undercoveragent

<em>Op1</em> gemist? Marcel van de Ven opereerde jarenlang als undercoveragent Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 oktober terugkijken bij Gids.tv. Marcel van de Ven opereerde jarenlang als undercoveragent. Hij brengt nu een boek uit over zijn ervaringen. Bij Op1 vertelt hij over een situatie die nog maar net goed ging. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Eveline Rethmeier over situatie Italië: "Ze willen niet terug naar lockdown" (Op1) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Marcel van de Ven opereerde jarenlang als undercoveragent

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Marcel van de Ven opereerde jarenlang als undercoveragent. Hij brengt nu een boek uit over zijn ervaringen. Bij Op1 vertelt hij over een situatie die nog maar net goed ging.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV