Gratis 10K voor jongeren: "Sowieso schoenen kopen, van Dior ofzo" (video)

Gratis 10K voor jongeren: "Sowieso schoenen kopen, van Dior ofzo" (video)

De politieke partij GroenLinks heeft een verkiezingsbelofte gedaan om elke jongere op zijn achttiende verjaardag 10.000 euro te geven. De bedoeling is dat zij dit uit kunnen geven aan hun studie of een bedrijf kunnen starten. Michelle Willemsen vraagt jongeren in Hilversum wat ze hiermee zouden doen. De antwoorden liegen er niet op: "Diorschoenen kopen, sigaretten halen, uit eten gaan" zijn enkele antwoorden.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

<em>Gratis 10K</em> voor jongeren: &quot;Sowieso schoenen kopen, van Dior ofzo&quot; (video) De politieke partij GroenLinks heeft een verkiezingsbelofte gedaan om elke jongere op zijn achttiende verjaardag 10.000 euro te geven. De bedoeling is dat zij dit uit kunnen geven aan hun studie of een bedrijf kunnen starten. Michelle Willemsen vraagt jongeren in Hilversum wat ze hiermee zouden doen. De antwoorden liegen er niet op: "Diorschoenen kopen, sigaretten halen, uit eten gaan" zijn enkele antwoorden. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Angst in ziekenhuizen door toenemende coronabesmettingen: 'We zetten ons schrap' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Gratis 10K voor jongeren: "Sowieso schoenen kopen, van Dior ofzo" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gratis 10K voor jongeren: "Sowieso schoenen kopen, van Dior ofzo" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen