Coen Swijnenberg in De Vooravond: Ik had een klotewinter" (video)

Coen Swijnenberg in De Vooravond: Ik had een klotewinter" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 9 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 9 oktober terugkijken bij Gids.tv.

"Ik stond letterlijk aan de grond genageld," zegt Coen Swijnenberg over een moeizame tijd waarin hij de controle kwijtraakte. "Dat was op 6 november 2019." Daarna is Coen maanden uit de running geweest. Inmiddels is hij terug op de radio met zijn collega en vriend Sander Lantinga. Samen praten ze erover bij De Vooravond.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Coen Swijnenberg in <em>De Vooravond</em>: Ik had een <em>klotewinter</em>&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 9 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 9 oktober terugkijken bij Gids.tv. "Ik stond letterlijk aan de grond genageld," zegt Coen Swijnenberg over een moeizame tijd waarin hij de controle kwijtraakte. "Dat was op 6 november 2019." Daarna is Coen maanden uit de running geweest. Inmiddels is hij terug op de radio met zijn collega en vriend Sander Lantinga. Samen praten ze erover bij De Vooravond. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: De Vooravond brengt eerbetoon aan Eddie van Halen met mooie compilatie Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Rasha vertelt heftig verhaal over belang van traumabehandeling Bekijk deze video » De Vooravond gemist? 'Zullen we stoppen met corona vergelijken met de Tweede Wereldoorlog?' Bekijk deze video »
Talkshow :
Coen Swijnenberg in De Vooravond: Ik had een klotewinter" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Coen Swijnenberg in De Vooravond: Ik had een klotewinter" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen