Video: is Mattie Valk de Astronaut in The Masked Singer?

Video: is Mattie Valk de Astronaut in The Masked Singer?

Werd er onlangs nog gespeculeerd over Marieke Elsinga, die de kameleon in The Masked Singer zou zijn, nu is haar radiocollega Mattie Valk aan de beurt. Zit hij wellicht in het pak van de Astronaut?

'Olifant in kamer'
Domien Verschuuren was maandag te gast in de ochtendshow van de twee en kan het niet laten ernaar te vragen: "Mag ik gewoon even de olifant in de kamer adresseren? Veel mensen vroegen me vandaag even te beginnen over De Astronaut. Ik kan jou nu honderd vragen stellen maar jij gaat natuurlijk niets zeggen....?" Bekijk de reactie van Valk hieronder, in de video van Qmusic.

Video: is Mattie Valk <em>de Astronaut</em> in The Masked Singer? Werd er onlangs nog gespeculeerd over Marieke Elsinga, die de kameleon in The Masked Singer zou zijn, nu is haar radiocollega Mattie Valk aan de beurt. Zit hij wellicht in het pak van de Astronaut? 'Olifant in kamer'Domien Verschuuren was maandag te gast in de ochtendshow van de twee en kan het niet laten ernaar te vragen: "Mag ik gewoon even de olifant in de kamer adresseren? Veel mensen vroegen me vandaag even te beginnen over De Astronaut. Ik kan jou nu honderd vragen stellen maar jij gaat natuurlijk niets zeggen....?" Bekijk de reactie van Valk hieronder, in de video van Qmusic. The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Masked Singer gemist? De Astronaut zingt Something Just Like This Bekijk deze video » Masked Singer: is Danny de Munk de zebra? (video) Bekijk deze video »

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV