Máxima bezoekt zorginstelling Lister voor mensen met psychische kwetsbaarheid (video)

Máxima bezoekt zorginstelling Lister voor mensen met psychische kwetsbaarheid (video)

Koningin Máxima heeft woensdag een bezoek gebracht aan de zorginstelling Lister in Utrecht. Lister begeleidt mensen met psychische kwetsbaarheid. Het werkbezoek van Máxima stond in het teken van de netwerksamenwerking ‘gebiedsteam ggz’.

Bekijk de video van Rick Evers over het bezoek van koningin Máxima aan Lister hieronder.

<em>Máxima</em> bezoekt zorginstelling Lister voor mensen met psychische kwetsbaarheid (video) Koningin Máxima heeft woensdag een bezoek gebracht aan de zorginstelling Lister in Utrecht. Lister begeleidt mensen met psychische kwetsbaarheid. Het werkbezoek van Máxima stond in het teken van de netwerksamenwerking ‘gebiedsteam ggz’. Bekijk de video van Rick Evers over het bezoek van koningin Máxima aan Lister hieronder. RTL Boulevard: Koningin Maxima droeg haar 400ste jurk, dit zijn de mooisten (video) Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander en koningin Máxima bij Schuldenlab op Paleis Noordeinde (video) Bekijk deze video »
Royals :
Máxima bezoekt zorginstelling Lister voor mensen met psychische kwetsbaarheid (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Máxima bezoekt zorginstelling Lister voor mensen met psychische kwetsbaarheid (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen