Vrijdag in de 5 uur Show: Patricia Paay over Het Perfecte Plaatje (video)

Vrijdag in de 5 uur Show: Patricia Paay over Het Perfecte Plaatje (video)

Brecht van Hulten presenteert vrijdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn haar gasten en onderwerpen:

  • Patricia Paay vertelt over haar deelname aan Het Perfecte Plaatje en een nieuwe film waarin ze te zien is
  • Tineke Ceelen, directeur van Stichting Vluchteling, is de gast van de dag

Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van vrijdag hieronder

Vrijdag in de 5 uur Show: <em>Patricia Paay</em> over Het Perfecte Plaatje (video) Brecht van Hulten presenteert vrijdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn haar gasten en onderwerpen: Patricia Paay vertelt over haar deelname aan Het Perfecte Plaatje en een nieuwe film waarin ze te zien is Tineke Ceelen, directeur van Stichting Vluchteling, is de gast van de dag Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van vrijdag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook 5 Uur Show feliciteert premier Mark Rutte met 10-jarig jubileum: ‘Ik vier het niet’ Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag in de 5 uur Show: Patricia Paay over Het Perfecte Plaatje (video)

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in de 5 uur Show: Patricia Paay over Het Perfecte Plaatje (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen