René le Blanc in Ik geloof in mij: "Ik ben niet van het lalala-gehalte" (video)

René le Blanc in Ik geloof in mij: "Ik ben niet van het lalala-gehalte" (video)

René le Blanc is een van de artiesten die vanaf vrijdagavond op SBS6 te zien is in de nieuwe realityreeks Ik geloof in mij. De 51-jarige zanger hoopt op een doorbraak: "Ik onderscheid me in het feit dat ik geen volkszanger ben."

'Geen lalala'
Hij vervolgt: "Ik beweeg me meer in het circuit van Lee Towers, de mooie chiquere feesten." Hossend in een kroeg zul je de Nijmeegse Le Blanc dan ook niet snel vinden: "Ik ben geen café-zanger en niet van het lalala-gehalte." Bekijk het fragment van Ik geloof in mij hieronder.

René le Blanc in <em>Ik geloof in mij</em>: &quot;Ik ben niet van het <em>lalala-gehalte</em>&quot; (video) René le Blanc is een van de artiesten die vanaf vrijdagavond op SBS6 te zien is in de nieuwe realityreeks Ik geloof in mij. De 51-jarige zanger hoopt op een doorbraak: "Ik onderscheid me in het feit dat ik geen volkszanger ben." 'Geen lalala'Hij vervolgt: "Ik beweeg me meer in het circuit van Lee Towers, de mooie chiquere feesten." Hossend in een kroeg zul je de Nijmeegse Le Blanc dan ook niet snel vinden: "Ik ben geen café-zanger en niet van het lalala-gehalte." Bekijk het fragment van Ik geloof in mij hieronder. De nieuwe realityserie Ik geloof in mij is vanaf vrijdag 16 oktober wekelijks om 22.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik geloof in mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Ik Geloof In Mij: Entertainer Rutger denkt dat hij A-artiest kan worden Bekijk deze video »
TV :
René le Blanc in Ik geloof in mij: "Ik ben niet van het lalala-gehalte" (video)

De nieuwe realityserie Ik geloof in mij is vanaf vrijdag 16 oktober wekelijks om 22.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik geloof in mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René le Blanc in Ik geloof in mij: "Ik ben niet van het lalala-gehalte" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen