Masked Singer: is Danny de Munk de zebra? (video)

Masked Singer: is Danny de Munk de zebra? (video)

Welke BNer zou er toch in het pak van de zebra zitten? Carlo Boszhard denkt het te weten: "Het onderstel verraadt wie het is."

Danny de Munk
Hij vervolgt: "Denk eens even aan Danny de Munk. Die heeft dit soort beentjes: kleine iets gezette beentjes met kleine voetjes." Loretta Schrijver lijkt zich wel te kunnen vinden in de theorie van de presentator. Bekijk het fragment van The Masked Singer hieronder.

Masked Singer: is <em>Danny de Munk</em> de zebra? (video) Welke BNer zou er toch in het pak van de zebra zitten? Carlo Boszhard denkt het te weten: "Het onderstel verraadt wie het is." Danny de MunkHij vervolgt: "Denk eens even aan Danny de Munk. Die heeft dit soort beentjes: kleine iets gezette beentjes met kleine voetjes." Loretta Schrijver lijkt zich wel te kunnen vinden in de theorie van de presentator. Bekijk het fragment van The Masked Singer hieronder. Bekijk ook Video: is Mattie Valk de Astronaut in The Masked Singer? Bekijk deze video » Nieuwe beelden The Masked Singer: Gaat Loretta Schrijver paaldansen? Bekijk deze video »
TV :
Masked Singer: is Danny de Munk de zebra? (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV