Jos B. emotioneel in proces Nicky Verstappen: ‘Hoop op wijs besluit’ (video)

Jos B. emotioneel in proces Nicky Verstappen: ‘Hoop op wijs besluit’ (video)

Jos B. heeft vandaag het laatste woord gedaan in het proces rond Nicky Verstappen. Hij wordt ervan verdacht de 11-jarige Nicky te hebben misbruikt en vermoord.

Sterke twijfels bij verhaal Jos B.
Jos B. werd emotioneel toen hij zijn verhaal deed. Hij beweert dat Nicky al was overleden toen hij de jongen vond, maar aan zijn verhaal wordt sterk getwijfeld. “U beslist hoe mijn leven er verder uit gaat zien”, aldus een emotionele B., die zelf niet in beeld is. “Ik hoop op een wijs besluit.”

Bekijk de video van het AD met de laatste woorden van Jos B. in de rechtszaak rond de dood van Nicky Verstappen hieronder.

<em>Jos B.</em> emotioneel in proces Nicky Verstappen: ‘Hoop op wijs besluit’ (video) Jos B. heeft vandaag het laatste woord gedaan in het proces rond Nicky Verstappen. Hij wordt ervan verdacht de 11-jarige Nicky te hebben misbruikt en vermoord. Bekijk ook Advocaat Gerald Roethof: "Jos B. is niet de dader" (video) Bekijk deze video » Sterke twijfels bij verhaal Jos B.Jos B. werd emotioneel toen hij zijn verhaal deed. Hij beweert dat Nicky al was overleden toen hij de jongen vond, maar aan zijn verhaal wordt sterk getwijfeld. “U beslist hoe mijn leven er verder uit gaat zien”, aldus een emotionele B., die zelf niet in beeld is. “Ik hoop op een wijs besluit.” Bekijk de video van het AD met de laatste woorden van Jos B. in de rechtszaak rond de dood van Nicky Verstappen hieronder. RTL Boulevard: verklaring Jos B. weggezet als "ongeloofwaardig alternatief scenario" Bekijk deze video » Peter R. de Vries over strafeis Jos B.: "Voor nabestaanden is straf nooit hoog genoeg" (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Jos B. emotioneel in proces Nicky Verstappen: ‘Hoop op wijs besluit’ (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jos B. emotioneel in proces Nicky Verstappen: ‘Hoop op wijs besluit’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen