Jinek gemist? Estavana Polman relativeert in coronacrisis: ‘Dan geniet ik van gezin’

Jinek gemist? Estavana Polman relativeert in coronacrisis: ‘Dan geniet ik van gezin’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 16 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Estavana Polman vindt het jammer dat ze door de coronacrisis niet kan handballen, maar het is geen enorme ramp voor de sportvrouw. “Dan ga ik nu genieten met mijn gezin”, relativeert Polman. “Sport is niet mijn nummer 1, dat is mijn thuis.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Estavana Polman relativeert in coronacrisis: ‘Dan geniet ik van gezin’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van vrijdag 16 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: Estavana Polman vertelt over corona-situatie in Denemarken Bekijk deze video » Estavana Polman vindt het jammer dat ze door de coronacrisis niet kan handballen, maar het is geen enorme ramp voor de sportvrouw. “Dan ga ik nu genieten met mijn gezin”, relativeert Polman. “Sport is niet mijn nummer 1, dat is mijn thuis.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Estavana Polman relativeert in coronacrisis: ‘Dan geniet ik van gezin’Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Estavana Polman relativeert in coronacrisis: ‘Dan geniet ik van gezin’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen