Live stream Ronde van Vlaanderen 2020

Live stream Ronde van Vlaanderen 2020

Kijk hier zondag 18 oktober vanaf 13.10 uur naar de Ronde van Vlaanderen 2020.

Op zondag 18 oktober wordt de wielerklassieker Ronde van Vlaanderen verreden. België Eén en NPO 1 doen live verslag op tv. Online kun je kijken naar de bovenstaande livestream.

De topfavorieten voor de Ronde van Vlaanderen zijn de Belg Wout van Aert en Nederlander Mathieu van der Poel. Zij zullen het duel met elkaar aangaan, maar ook moeten oppassen voor kanshebbers als Mads Petersen, Julian Alaphilippe en Søren Kragh Andersen.

De Ronde van Vlaanderen 2020 is zondag 18 oktober te zien op België Eén, NPO 1 en via de livestream hierboven.

Live stream <em>Ronde van Vlaanderen</em> 2020 Kijk hier zondag 18 oktober vanaf 13.10 uur naar de Ronde van Vlaanderen 2020. Op zondag 18 oktober wordt de wielerklassieker Ronde van Vlaanderen verreden. België Eén en NPO 1 doen live verslag op tv. Online kun je kijken naar de bovenstaande livestream. De topfavorieten voor de Ronde van Vlaanderen zijn de Belg Wout van Aert en Nederlander Mathieu van der Poel. Zij zullen het duel met elkaar aangaan, maar ook moeten oppassen voor kanshebbers als Mads Petersen, Julian Alaphilippe en Søren Kragh Andersen. De Ronde van Vlaanderen 2020 is zondag 18 oktober te zien op België Eén, NPO 1 en via de livestream hierboven.Bekijk ook Gent-Wevelgem 2020: Samenvatting van de koers Bekijk deze video » Zien: Mathieu can der Poel en Wout van Aert ruziën na de finish om tactieken Bekijk deze video »
Live :
Live stream Ronde van Vlaanderen 2020

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live stream Ronde van Vlaanderen 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen