Ondersteboven van Afrika gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ondersteboven van Afrika gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Ondersteboven van Afrika

Ondersteboven van Afrika gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe reisserie Ondersteboven van Afrika maakt Waldemar Torenstra een roadtrip van Kaapstad naar Caïro, door twaalf Afrikaanse landen. De afleveringen zijn elke zondag om 20:20 uur te zien op NPO 2. OntmoetingenWaldemar Torenstra reist op zijn motor ruim 16 duizend kilometer door Afrika. Hij gaat op zoek naar onbekende verhalen en bijzondere ontmoetingen om ons beeld over dit enorme continent te verrijken. Wat kunnen wij leren van deze landen, hun tradities, levensinstelling en onwaarschijnlijke aanpassingsvermogen? GeschiedenisDe reis duurt zestig dagen en begint in Kaapstad. Daar duikt Waldemar in de geschiedenis van Zuid-Afrika en ontdekt dat de rol die de Nederlanders daar hebben gespeeld misschien anders ligt dan we in Nederland op school leren. Alle Zoop-films zijn nu te zien op Videoland (video) Bekijk deze video » Tijd Voor MAX: Martine is wildlife dierenarts in Afrika (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In de nieuwe reisserie Ondersteboven van Afrika maakt Waldemar Torenstra een roadtrip van Kaapstad naar Caïro, door twaalf Afrikaanse landen. De afleveringen zijn elke zondag om 20:20 uur te zien op NPO 2.

Ontmoetingen
Waldemar Torenstra reist op zijn motor ruim 16 duizend kilometer door Afrika. Hij gaat op zoek naar onbekende verhalen en bijzondere ontmoetingen om ons beeld over dit enorme continent te verrijken. Wat kunnen wij leren van deze landen, hun tradities, levensinstelling en onwaarschijnlijke aanpassingsvermogen?

Geschiedenis
De reis duurt zestig dagen en begint in Kaapstad. Daar duikt Waldemar in de geschiedenis van Zuid-Afrika en ontdekt dat de rol die de Nederlanders daar hebben gespeeld misschien anders ligt dan we in Nederland op school leren.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ondersteboven van Afrika gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen