NOS Stories: onthullende appjes in zaak mishandeling door Lil'Kleine (video)

NOS Stories: onthullende appjes in zaak mishandeling door Lil'Kleine (video)

Volgens het AD heeft Lil'Kleines manager Nathan Moszkowicz een appje naar het slachtoffer gestuurd toen hij hoorde dat de man aangifte had gedaan. "Zou je er bijvoorbeeld voor open staan om je aangifte in te trekken als we een persoonlijke afspraak zouden maken met elkaar om alles uit te praten? Kan me niet voorstellen dat Jorik zelf fysiek is geweest, is niks voor hem", zou Moszkowicz hebben voorgesteld. De manager was vandaag niet bereikbaar voor een reactie of dit klopt.

Bekijk de video van NOS Stories hieronder:

<em>NOS Stories</em>: onthullende appjes in zaak <em>mishandeling door Lil'Kleine</em> (video) Volgens het AD heeft Lil'Kleines manager Nathan Moszkowicz een appje naar het slachtoffer gestuurd toen hij hoorde dat de man aangifte had gedaan. "Zou je er bijvoorbeeld voor open staan om je aangifte in te trekken als we een persoonlijke afspraak zouden maken met elkaar om alles uit te praten? Kan me niet voorstellen dat Jorik zelf fysiek is geweest, is niks voor hem", zou Moszkowicz hebben voorgesteld. De manager was vandaag niet bereikbaar voor een reactie of dit klopt. Bekijk de video van NOS Stories hieronder:
Nieuws :
NOS Stories: onthullende appjes in zaak mishandeling door Lil'Kleine (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS Stories: onthullende appjes in zaak mishandeling door Lil'Kleine (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen