Zien: Mathieu van der Poel wint Ronde van Vlaanderen 2020 (video)

Zien: Mathieu van der Poel wint Ronde van Vlaanderen 2020 (video)

Mathieu van der Poel heeft de Ronde van Vlaanderen van 2020 gewonnen. De Nederlands kampioen versloeg de Belg Wout van Aert in een geweldige sprint. De twee waren vooruit met Julian Alaphilippe, die onderuit werd gereden door een motor.

Zien: <em>Mathieu van der Poel</em> wint <em>Ronde van Vlaanderen 2020</em> (video) Mathieu van der Poel heeft de Ronde van Vlaanderen van 2020 gewonnen. De Nederlands kampioen versloeg de Belg Wout van Aert in een geweldige sprint. De twee waren vooruit met Julian Alaphilippe, die onderuit werd gereden door een motor. Bekijk de laatste meters van de Ronde van Vlaanderen 2020 hierboven. Zien: Julian Alaphippe valt door botsing motor in Ronde van Vlaanderen Bekijk deze video » Reactie Mathieu van der Poel na Ronde van Vlaanderen: "Het is ongelooflijk" Bekijk deze video » Ronde van Vlaanderen 2020: Bekijk de samenvatting van de koers Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Mathieu van der Poel wint Ronde van Vlaanderen 2020 (video)

Bekijk de laatste meters van de Ronde van Vlaanderen 2020 hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Mathieu van der Poel wint Ronde van Vlaanderen 2020 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen