Video: Toegang tot Brabantse natuurgebieden verboden

Video: Toegang tot Brabantse natuurgebieden verboden

Het is veel te druk in verschillende Brabantse natuurgebieden, vooral rondom Breda. De Druktemonitor van de provincie Noord-Brabant heeft daarom ‘code rood’ afgegeven. Op beelden van het Mastbos in Breda is te zien dat het volstaat met geparkeerde auto’s. Ook lopen er behoorlijk wat mensen over de paden in het natuurgebied. Naast in het Mastbos is het ook te druk in het Markdal, Liesbos en Boswachterij Dorst.

Video: Toegang tot <em>Brabantse natuurgebieden</em> verboden Het is veel te druk in verschillende Brabantse natuurgebieden, vooral rondom Breda. De Druktemonitor van de provincie Noord-Brabant heeft daarom ‘code rood’ afgegeven. Op beelden van het Mastbos in Breda is te zien dat het volstaat met geparkeerde auto’s. Ook lopen er behoorlijk wat mensen over de paden in het natuurgebied. Naast in het Mastbos is het ook te druk in het Markdal, Liesbos en Boswachterij Dorst. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Noodweer Zuid-Frankrijk: Overstromingen en buitensporig veel neerslag Bekijk deze video » Op1 gemist? Minister Stef Blok: ‘Ik ben een lopende code rood’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Toegang tot Brabantse natuurgebieden verboden

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Toegang tot Brabantse natuurgebieden verboden of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen