Het Verhaal van Olaf vanaf 23 oktober op Disney+, bekijk de trailer

Het Verhaal van Olaf vanaf 23 oktober op Disney+, bekijk de trailer

Wat gebeurde er met Olaf nadat Elsa hem had gebouwd? Wat gebeurde er toen Anna en Kristoff de pratende sneeuwpop voor het eerst ontmoetten in het bos? En hoe heeft Olaf van de zomer leren houden? In het nooit eerder vertelde verhaal van Olaf volgen we zijn eerste stappen in het vormen van zijn eigen identiteit in de besneeuwde bergen buiten Arendelle.

<em>Het Verhaal van Olaf</em> vanaf 23 oktober op <em>Disney+</em>, bekijk de trailer Wat gebeurde er met Olaf nadat Elsa hem had gebouwd? Wat gebeurde er toen Anna en Kristoff de pratende sneeuwpop voor het eerst ontmoetten in het bos? En hoe heeft Olaf van de zomer leren houden? In het nooit eerder vertelde verhaal van Olaf volgen we zijn eerste stappen in het vormen van zijn eigen identiteit in de besneeuwde bergen buiten Arendelle. Bekijk de trailer hierboven. Het Verhaal van Olaf is vanaf 23 oktober te zien op Disney+. Bekijk hier waar je Het Verhaal van Olaf kunt streamen. Bekijk ook Pixar-film Soul vanaf 25 december bij Disney Plus: bekijk de trailer Bekijk deze video » Video: Disney+ waarschuwt kijkers voor stereotyperingen in films Bekijk deze video »
Trailer :
Het Verhaal van Olaf vanaf 23 oktober op Disney+, bekijk de trailer

Bekijk de trailer hierboven. Het Verhaal van Olaf is vanaf 23 oktober te zien op Disney+. Bekijk hier waar je Het Verhaal van Olaf kunt streamen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Verhaal van Olaf vanaf 23 oktober op Disney+, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen