Giro d'Italia 2020: Bekijk de samenvatting van etappe 15

Giro d'Italia 2020: Bekijk de samenvatting van etappe 15

Tao Geoghegan Hart heeft de vijftiende etappe van de Giro 2020 gewonnen. De Brit van INEOS won op de slotklim van Wilco Kelderman, die tweede werd en roze truidrager Almeida nét niet op genoeg seconden reed om de leiderstrui over te nemen. Kelderman's ploeggenoot Jai Hindley werd derde.

<em>Giro d'Italia 2020</em>: Bekijk de samenvatting van etappe 15 Tao Geoghegan Hart heeft de vijftiende etappe van de Giro 2020 gewonnen. De Brit van INEOS won op de slotklim van Wilco Kelderman, die tweede werd en roze truidrager Almeida nét niet op genoeg seconden reed om de leiderstrui over te nemen. Kelderman's ploeggenoot Jai Hindley werd derde. Bekijk de samenvatting van etappe 15 hierboven. Giro d'Italia: Wilco Kelderman pakt belangrijke tijd op concurrenten (video) Bekijk deze video » Giro d'Italia 2020: Bekijk de samenvatting van etappe 14 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Giro d'Italia 2020: Bekijk de samenvatting van etappe 15

Bekijk de samenvatting van etappe 15 hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Giro d'Italia 2020: Bekijk de samenvatting van etappe 15 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen