Bizarre hint op tonnen: is dit de Mol?! (video)

Bizarre hint op tonnen: is dit de Mol?! (video)

In aflevering 7 van Wie is de Mol? is er weer een ontzettend veel gebeurd. De beste theorieën en details die jou niet opgevallen zijn worden vertelt door Max van den Broek. Zo zouden er cijfers in beeld gebracht zijn die allemaal leiden naar één persoon. Met een pol vroeg Max de kijkers wie volgens hen de Mol zou zijn. Momenteel verdenkt 50% van de stemmers Jeroen ervan om de Mol te zijn en daar vlak achter komt Nikkie met 44%.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk Wie is de Mol elke zaterdag om 20.25 op NPO 1.

Bizarre hint op tonnen: is dit <em>de Mol</em>?! (video) In aflevering 7 van Wie is de Mol? is er weer een ontzettend veel gebeurd. De beste theorieën en details die jou niet opgevallen zijn worden vertelt door Max van den Broek. Zo zouden er cijfers in beeld gebracht zijn die allemaal leiden naar één persoon. Met een pol vroeg Max de kijkers wie volgens hen de Mol zou zijn. Momenteel verdenkt 50% van de stemmers Jeroen ervan om de Mol te zijn en daar vlak achter komt Nikkie met 44%. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk Wie is de Mol elke zaterdag om 20.25 op NPO 1. Bekijk ook Zien: Dit is de laatste afvaller van jubileumseizoen Wie is de Mol? Bekijk deze video » Peggy Vrijens nog steeds teleurgesteld over Wie is de Mol-avontuur: "Het kwam weer heel erg binnen" (video) Bekijk deze video »
TV :
Bizarre hint op tonnen: is dit de Mol?! (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bizarre hint op tonnen: is dit de Mol?! (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier