Veronica Inside gemist? "Kees Jansma is nog erger dan Peter R. de Vries!"

Veronica Inside gemist? "Kees Jansma is nog erger dan Peter R. de Vries!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 19 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Het valt René van der Gijp op dat Kees Jansma overal te zien is op tv. "Hij is nog erger dan Peter R. de Vries!" Gedurende de uitzending kwam het nog regelmatig terug.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em> gemist? &quot;Kees Jansma is nog erger dan Peter R. de Vries!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 19 oktober terugkijken bij Gids.tv. Het valt René van der Gijp op dat Kees Jansma overal te zien is op tv. "Hij is nog erger dan Peter R. de Vries!" Gedurende de uitzending kwam het nog regelmatig terug. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Veronica Inside: Wilfred Genee maakt vies grapje over Jan Slagter (video) Bekijk deze video » Zien: The Clarks en Luna zingen 'Denise' tijdens opening Veronica Inside Bekijk deze video » René van der Gijp: "Voordat ik hier naartoe kom, stofzuig ik de auto" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Veronica Inside gemist? "Kees Jansma is nog erger dan Peter R. de Vries!"Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? "Kees Jansma is nog erger dan Peter R. de Vries!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen