Op1 gemist? Martien Meiland over zijn coming-out (video)

Op1 gemist? Martien Meiland over zijn coming-out (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Martien Meiland was vanavond te gast bij Op1 om te vertellen over zijn biografie, die eind van de maand uitkomt. Hij vertelt aan tafel hoe en wanneer hij erachter kwam dat hij op mannen valt. "Dat was natuurlijk één groot drama binnen het gezin."

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Martien Meiland over zijn <em>coming-out</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 oktober terugkijken bij Gids.tv. Martien Meiland was vanavond te gast bij Op1 om te vertellen over zijn biografie, die eind van de maand uitkomt. Hij vertelt aan tafel hoe en wanneer hij erachter kwam dat hij op mannen valt. "Dat was natuurlijk één groot drama binnen het gezin." Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Biografie Martien Meiland: "Er was een vechtpartij met Caroline" (video) Bekijk deze video » Johan Derksen: "De koning moet plaatsmaken voor Martien Meiland" (video) Bekijk deze video » Bizar: Vriendin Caroline kreeg geld om "uit de buurt te blijven" van Meilandjes (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Martien Meiland over zijn coming-out (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Martien Meiland over zijn coming-out (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen