Peter Madsen (onderzeebootmoord) ontsnapt uit gevangenis Kopenhagen, bekijk de beelden (video)

Peter Madsen (onderzeebootmoord) ontsnapt uit gevangenis Kopenhagen, bekijk de beelden (video)

Peter Madsen, die momenteel een levenslange gevangenisstraf uitzit voor de moord op de Zweedse journaliste Kim Wall op zijn onderzeeboot, is dinsdagochtend ontsnapt uit het huis van bewaring in Kopenhagen.

Bom
De Deen zou naar verluidt gedreigd hebben om een bom te laten ontploffen. Heel ver wist hij gelukkig niet te komen, al binnen enkele honderden meters werd hij tegengehouden door de massaal aanwezige politie. Beelden van zijn ontsnapping zie je hieronder, in het fragment van Bild. Helaas was er geen ondertiteling voorhanden.

Peter Madsen (<em>onderzeebootmoord</em>) ontsnapt uit gevangenis Kopenhagen, bekijk de beelden (video) Peter Madsen, die momenteel een levenslange gevangenisstraf uitzit voor de moord op de Zweedse journaliste Kim Wall op zijn onderzeeboot, is dinsdagochtend ontsnapt uit het huis van bewaring in Kopenhagen. BomDe Deen zou naar verluidt gedreigd hebben om een bom te laten ontploffen. Heel ver wist hij gelukkig niet te komen, al binnen enkele honderden meters werd hij tegengehouden door de massaal aanwezige politie. Beelden van zijn ontsnapping zie je hieronder, in het fragment van Bild. Helaas was er geen ondertiteling voorhanden.
Nieuws :
Peter Madsen (onderzeebootmoord) ontsnapt uit gevangenis Kopenhagen, bekijk de beelden (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Peter Madsen (onderzeebootmoord) ontsnapt uit gevangenis Kopenhagen, bekijk de beelden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen