RTL Boulevard: "Bedreiger van prinses Amalia is walgelijk en in de war"

RTL Boulevard: "Bedreiger van prinses Amalia is walgelijk en in de war"

Voormalig militair Wouter G. stuurde vreselijke bedreigingen naar onze kroonprinses Amalia. Onder andere dat hij haar zou verkrachten en dat hij een schoolvriendje zou ombrengen. Vandaag (20 oktober) moest hij voorkomen. Alle ins en outs van die zitting hoor je in dit fragment van RTL Boulevard.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

<em>RTL Boulevard</em>: &quot;Bedreiger van prinses Amalia is walgelijk en in de war&quot; Voormalig militair Wouter G. stuurde vreselijke bedreigingen naar onze kroonprinses Amalia. Onder andere dat hij haar zou verkrachten en dat hij een schoolvriendje zou ombrengen. Vandaag (20 oktober) moest hij voorkomen. Alle ins en outs van die zitting hoor je in dit fragment van RTL Boulevard. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Discussie over het salaris van de Oranjes: 'Zoveel hebben ze niet nodig' (video) Bekijk deze video » Zondag met Lubach: Wat is de rede van gigantische toelage prinses Amalia Bekijk deze video » Prinsessen Amalia en Alexia bleven in Griekenland voor vakantie (video) Bekijk deze video »
Amusement :
RTL Boulevard: "Bedreiger van prinses Amalia is walgelijk en in de war"Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: "Bedreiger van prinses Amalia is walgelijk en in de war" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen