Vanavond bij Op1: Ab Osterhaus, Tim Hofman, Gert Jan Segers en meer

Vanavond bij Op1: Ab Osterhaus, Tim Hofman, Gert Jan Segers en meer

Vanavond in Op1:

  • Is de gedeeltelijke lockdown voldoende of moet er meer gebeuren? Daarover praten viroloog Ab Osterhaus en Ginny Mooy, antropoloog en lid van het Red Team. Hubert Bruls, voorzitter van het Veiligheidsberaad, praat over handhaving. Moet er strenger opgetreden worden tegen overtreders van de maatregelen?
  • Vandaag verscheen er een brief van tientallen kerkelijke en christelijke organisaties die een helpende hand willen bieden aan de kwetsbaren onder ons in de tweede corona golf. Onder #NietAlleen richtten zij zich tot de minister-president en het kabinet. Fractievoorzitter Gert-Jan Segers van de ChristenUnie ondertekende deze brief ook en legt uit waarom.

Vanavond bij <em>Op1</em>: Ab Osterhaus, Tim Hofman, Gert Jan Segers en meer Vanavond in Op1: Is de gedeeltelijke lockdown voldoende of moet er meer gebeuren? Daarover praten viroloog Ab Osterhaus en Ginny Mooy, antropoloog en lid van het Red Team. Hubert Bruls, voorzitter van het Veiligheidsberaad, praat over handhaving. Moet er strenger opgetreden worden tegen overtreders van de maatregelen? Vandaag verscheen er een brief van tientallen kerkelijke en christelijke organisaties die een helpende hand willen bieden aan de kwetsbaren onder ons in de tweede corona golf. Onder #NietAlleen richtten zij zich tot de minister-president en het kabinet. Fractievoorzitter Gert-Jan Segers van de ChristenUnie ondertekende deze brief ook en legt uit waarom. Programmamaker Tim Hofman heeft zich in zijn programma #Boos vaak boos gemaakt over artikel 6 en 23 van de Grondwet. Toen hij vorige week dinsdag Premier Mark Rutte hoorde over de aangescherpte maatregelen die minder gelden voor de kerken, reageerde hij meteen over de discriminerende werking van Artikel 6 (Vrijheid van godsdienst). Matthieu Onderdijk was krachtsporter en topfit, toch belandde hij met corona aan het zuurstof in het ziekenhuis. Op een zondagmiddag werd hij benauwd, hapte naar adem en kon nog maar amper praten. Hij vertelt in Op1 over zijn ervaringen. PresentatieOp1 wordt op maandag 19 oktober gepresenteerd door Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink. Op1 gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1: Martien Meiland heeft carrière-advies voor Henk Krol (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Alexander Klöpping over schrijvende robot (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Op1: Ab Osterhaus, Tim Hofman, Gert Jan Segers en meer

  • Programmamaker Tim Hofman heeft zich in zijn programma #Boos vaak boos gemaakt over artikel 6 en 23 van de Grondwet. Toen hij vorige week dinsdag Premier Mark Rutte hoorde over de aangescherpte maatregelen die minder gelden voor de kerken, reageerde hij meteen over de discriminerende werking van Artikel 6 (Vrijheid van godsdienst).
  • Matthieu Onderdijk was krachtsporter en topfit, toch belandde hij met corona aan het zuurstof in het ziekenhuis. Op een zondagmiddag werd hij benauwd, hapte naar adem en kon nog maar amper praten. Hij vertelt in Op1 over zijn ervaringen.

Presentatie
Op1 wordt op maandag 19 oktober gepresenteerd door Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink.

Op1 gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Ab Osterhaus, Tim Hofman, Gert Jan Segers en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV