Op1 gemist? Coronapatiënt Matthieu Onderdijk werd bedreigd door complotdenkers

Op1 gemist? Coronapatiënt Matthieu Onderdijk werd bedreigd door complotdenkers

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook deze hele Op1-uitzending terugkijken bij Gids.tv.

Matthieu Onderdijk werd getroffen door het coronavirus en zette een foto van zijn ziekenhuisopname op social media om anderen te waarschuwen. Zijn bericht ging viral, maar hij kreeg niet alleen maar steunbetuigingen. Onderdijk vertelt bij Op1 dat hij van complotdenkers de meest heftige bedreigingen aan zijn adres kreeg.

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Coronapatiënt Matthieu Onderdijk werd bedreigd door complotdenkers Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 20 oktober. Je kunt hier ook deze hele Op1-uitzending terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek: Tim den Besten praat in Outsiders met complotdenkers: ‘Rutte is gescript’ Bekijk deze video » Matthieu Onderdijk werd getroffen door het coronavirus en zette een foto van zijn ziekenhuisopname op social media om anderen te waarschuwen. Zijn bericht ging viral, maar hij kreeg niet alleen maar steunbetuigingen. Onderdijk vertelt bij Op1 dat hij van complotdenkers de meest heftige bedreigingen aan zijn adres kreeg. Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Coronapatiënt Matthieu Onderdijk werd bedreigd door complotdenkersJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Coronapatiënt Matthieu Onderdijk werd bedreigd door complotdenkers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen