Zien: prinses Alexia draagt mondkapje Jan Taminiau bij terugkomst uit Griekenland

Zien: prinses Alexia draagt mondkapje Jan Taminiau bij terugkomst uit Griekenland

UPDATE: Willem-Alexander en Máxima betuigen spijt

De prinsessen Amalia en Alexia zijn dinsdagavond weer teruggekeerd naar Paleis Huis ten Bosch in Den Haag, na hun veelbesproken (erg korte) zonnetrip naar Griekenland. De twee droegen beiden een mondkapje tijdens de autorit van het vliegveld naar huis. Het zal daarbij niemand verbazen dat de fashionista van de familie, Alexia, niet zomaar een exemplaar uit haar koninklijke reiskoffer trok.

Jan Taminiau
Waar de kroonprinses voor het officële donkerblauwe hof-mondkapje met het kroontje ging, koos Alexia voor een exclusievere variant: een exemplaar van ontwerper Jan Taminiau. Dat viel koningshuisdeskundige Rick Evers dan weer op. Hoe dat er precies uit zag zie je op de beelden hieronder.

Zien: prinses <em>Alexia</em> draagt mondkapje Jan Taminiau bij terugkomst uit Griekenland UPDATE: Willem-Alexander en Máxima betuigen spijt De prinsessen Amalia en Alexia zijn dinsdagavond weer teruggekeerd naar Paleis Huis ten Bosch in Den Haag, na hun veelbesproken (erg korte) zonnetrip naar Griekenland. De twee droegen beiden een mondkapje tijdens de autorit van het vliegveld naar huis. Het zal daarbij niemand verbazen dat de fashionista van de familie, Alexia, niet zomaar een exemplaar uit haar koninklijke reiskoffer trok. Jan TaminiauWaar de kroonprinses voor het officële donkerblauwe hof-mondkapje met het kroontje ging, koos Alexia voor een exclusievere variant: een exemplaar van ontwerper Jan Taminiau. Dat viel koningshuisdeskundige Rick Evers dan weer op. Hoe dat er precies uit zag zie je op de beelden hieronder. Bekijk ook Waarom bleven prinses Amalia en Alexia achter in Griekenland? (NOS Stories) Bekijk deze video » Rick Evers: "Was Beatrix bij Amalia en Alexia in Griekenland?" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: prinses Alexia draagt mondkapje Jan Taminiau bij terugkomst uit GriekenlandPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: prinses Alexia draagt mondkapje Jan Taminiau bij terugkomst uit Griekenland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen