Tijd voor MAX gemist? Iris Hond over jureren van de Omarmprijs

Tijd voor MAX gemist? Iris Hond over jureren van de Omarmprijs

Amsterdamse initiatieven die zich inzetten tegen armoede en die kansen creëren voor stadsgenoten met een krappe portemonnee maken aanstaande donerdag kans op de Omarmprijs. Iris Hond is voor het eerst lid van de jury, wat zij een zeer eervolle positie vindt.
Zij vertelt dat het belangrijk is om deze uitreiking te blijven doen om de volgende reden: "Door de publiciteit die deze initiatieven krijgen, vallen ze op bij de gemeente en meerdere bedrijven wat weer meer steun oplevert."

Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder.

<em>Tijd voor MAX</em> gemist? Iris Hond over jureren van de Omarmprijs Amsterdamse initiatieven die zich inzetten tegen armoede en die kansen creëren voor stadsgenoten met een krappe portemonnee maken aanstaande donerdag kans op de Omarmprijs. Iris Hond is voor het eerst lid van de jury, wat zij een zeer eervolle positie vindt.Zij vertelt dat het belangrijk is om deze uitreiking te blijven doen om de volgende reden: "Door de publiciteit die deze initiatieven krijgen, vallen ze op bij de gemeente en meerdere bedrijven wat weer meer steun oplevert." Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder. Bekijk ook Art Rooijakkers over zijn boek De Eeuw van mijn Dochters (Tijd Voor MAX) Bekijk deze video »
TV :
Tijd voor MAX gemist? Iris Hond over jureren van de OmarmprijsCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Iris Hond over jureren van de Omarmprijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen