3Doc: Volg je me nog? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

3Doc: Volg je me nog? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

3Doc: Volg je me nog? gemist? Bekijk hier de hele uitzending Documentaire over de harde realiteit achter de perfecte plaatjes op Instagram. Drie influencers vertellen over hun carrière en alle mindere kanten van hun leven. IngehaaldDe succesvolle Instagram-influencers @jolielot, @larissabruin en @by.iris.sophia worden, na tien jaar de vruchten te hebben geplukt van hun influencerstatus, ingehaald door de volgende generatie. CarrièreHoe ver zijn ze bereid te gaan om hun 'beroep' als influencer uit te blijven oefenen en hoe kijken ze naar deze nieuwe generatie? Filosoof en journalist Doortje Smithuijsen en regisseur Willem Timmers vragen de vrouwen naar hun carrière, waarbij ook de mindere kanten van hun leven als influencer aan bod komen: de onzekerheid die het constant maar naar jezelf kijken veroorzaakt en hoe het voelt als je volgers verliest. Video: waar komen seksbots op social media vandaan en wat is het gevaar? Bekijk deze video » Vince (25) vliegt met privéjet, hoe kreeg hij dat voor elkaar? (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Documentaire over de harde realiteit achter de perfecte plaatjes op Instagram. Drie influencers vertellen over hun carrière en alle mindere kanten van hun leven.

Ingehaald
De succesvolle Instagram-influencers @jolielot, @larissabruin en @by.iris.sophia worden, na tien jaar de vruchten te hebben geplukt van hun influencerstatus, ingehaald door de volgende generatie.

Carrière
Hoe ver zijn ze bereid te gaan om hun 'beroep' als influencer uit te blijven oefenen en hoe kijken ze naar deze nieuwe generatie? Filosoof en journalist Doortje Smithuijsen en regisseur Willem Timmers vragen de vrouwen naar hun carrière, waarbij ook de mindere kanten van hun leven als influencer aan bod komen: de onzekerheid die het constant maar naar jezelf kijken veroorzaakt en hoe het voelt als je volgers verliest.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 3Doc: Volg je me nog? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen