Jinek gemist? Moeder Mary reageert niet op scheiding Marco Borsato: ‘Zwijgen is goud’

Jinek gemist? Moeder Mary reageert niet op scheiding Marco Borsato: ‘Zwijgen is goud’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 21 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Eva Jinek vraagt in haar talkshow hoe het met Mary Borsato en haar familie gaat, na de scheiding van haar zoon Marco en Leontine. Mary begint haar verhaal dat ze een kreeft is, die is veranderd in een leeuw. “Die kreeft vecht voor z’n jong. Ik heb er drie. Ik heb ook nog eens zeven kleine welpjes van 6 tot en met 23. En ik heb mijn vechtlust veranderd in zwijgen. Zwijgen is goud. Dat is het normaal voor mij van nu.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Moeder Mary reageert niet op scheiding Marco Borsato: ‘Zwijgen is goud’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 21 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Marco Borsato vertelt over burn-out: "Herstel gaat met ups en downs" (video) Bekijk deze video » Eva Jinek vraagt in haar talkshow hoe het met Mary Borsato en haar familie gaat, na de scheiding van haar zoon Marco en Leontine. Mary begint haar verhaal dat ze een kreeft is, die is veranderd in een leeuw. “Die kreeft vecht voor z’n jong. Ik heb er drie. Ik heb ook nog eens zeven kleine welpjes van 6 tot en met 23. En ik heb mijn vechtlust veranderd in zwijgen. Zwijgen is goud. Dat is het normaal voor mij van nu.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Moeder Mary reageert niet op scheiding Marco Borsato: ‘Zwijgen is goud’Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Moeder Mary reageert niet op scheiding Marco Borsato: ‘Zwijgen is goud’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen