"Iran en Rusland proberen verkiezingen VS te beïnvloeden" (video)

"Iran en Rusland proberen verkiezingen VS te beïnvloeden" (video)

Rusland en Iran hebben geprobeerd de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten te beïnvloeden, zo maakt John Ratcliffe, chef van de Amerikaanse inlichtingendiensten bekend. De twee landen zouden de hand gelegd hebben op persoonsgegevens van geregistreerde kiezers en deze gebruiken om hen te beïnvloeden in de keuze voor hun stem tijdens de presidentsverkiezingen van 3 november.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder:

&quot;<em>Iran en Rusland</em> proberen verkiezingen VS te beïnvloeden&quot; (video) Rusland en Iran hebben geprobeerd de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten te beïnvloeden, zo maakt John Ratcliffe, chef van de Amerikaanse inlichtingendiensten bekend. De twee landen zouden de hand gelegd hebben op persoonsgegevens van geregistreerde kiezers en deze gebruiken om hen te beïnvloeden in de keuze voor hun stem tijdens de presidentsverkiezingen van 3 november. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder: Bekijk ook Donald Trump hard aangepakt om tweet over complottheorie rond Joe Biden (video) Bekijk deze video » De Telegraaf: "Trump zat flink in de tang tijdens interview" (video) Bekijk deze video » Telegraaf: "Sfeer bij Republikeinen omgeslagen door peilingen" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
"Iran en Rusland proberen verkiezingen VS te beïnvloeden" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op "Iran en Rusland proberen verkiezingen VS te beïnvloeden" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen