The Last Vermeer vanaf 20 november in de bioscoop, bekijk de trailer

The Last Vermeer vanaf 20 november in de bioscoop, bekijk de trailer

Joseph Piller (Claes Bang), een soldaat en lid van het Nederlandse verzet, houdt zich nu bezig met het onderzoeken van gestolen kunst.

Een originele Vermeer
Samen met zijn briljante assistente (Vicky Krieps) kijkt hij naar de buitengewone beschuldiging dat de flamboyante Nederlandse schilder Han van Meegeren (Guy Pearce) een originele Vermeer aan de nazi's zou hebben verkocht. Ondanks het vele bewijs raakt Piller er meer en meer van overtuigd dat Van Meegeren onschuldig is en voelt hij zich geroepen om het leven van deze kleurrijke, mysterieuze schilder te redden.

Bekijk hieronder de trailer van The Last Vermeer.

<em>The Last Vermeer</em> vanaf 20 november in de bioscoop, bekijk de trailer Joseph Piller (Claes Bang), een soldaat en lid van het Nederlandse verzet, houdt zich nu bezig met het onderzoeken van gestolen kunst. Een originele VermeerSamen met zijn briljante assistente (Vicky Krieps) kijkt hij naar de buitengewone beschuldiging dat de flamboyante Nederlandse schilder Han van Meegeren (Guy Pearce) een originele Vermeer aan de nazi's zou hebben verkocht. Ondanks het vele bewijs raakt Piller er meer en meer van overtuigd dat Van Meegeren onschuldig is en voelt hij zich geroepen om het leven van deze kleurrijke, mysterieuze schilder te redden. Bekijk hieronder de trailer van The Last Vermeer. Bekijk ook Video quarantaine-trend in Rusland: het uitbeelden van beroemde kunstwerken Bekijk deze video » Bizar: anonieme heggenknipper molt struiken in Arnhemse wijk (video) Bekijk deze video »
Film :
The Last Vermeer vanaf 20 november in de bioscoop, bekijk de trailerJouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Last Vermeer vanaf 20 november in de bioscoop, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen