Welke Wie is de Mol?-kandidaat heeft corona? (video)

Welke Wie is de Mol?-kandidaat heeft corona? (video)

In de rare wereld waarin we momenteel leven zou de finale van Wie is de Mol? er zomaar eens heel anders uit kunnen zien, bedacht Comedy Central. "Welkom bij corona-test en executie", begint presentator Rik van de Westelaken zijn verhaal in de sketch.

Knuffelen
Als Ellie Lust vervolgens besmet blijkt reageren de andere deelnemers geschokt: "Oh wat erg voor je." Op dat moment begint de voormalig politie-woordvoerder ineens iedereen te knuffelen en dat is op dit moment natuurlijk echt een doodzonde. Bekijk de heftige beelden hieronder.

Welke Wie is de Mol?-kandidaat heeft <em>corona</em>? (video) In de rare wereld waarin we momenteel leven zou de finale van Wie is de Mol? er zomaar eens heel anders uit kunnen zien, bedacht Comedy Central. "Welkom bij corona-test en executie", begint presentator Rik van de Westelaken zijn verhaal in de sketch. KnuffelenAls Ellie Lust vervolgens besmet blijkt reageren de andere deelnemers geschokt: "Oh wat erg voor je." Op dat moment begint de voormalig politie-woordvoerder ineens iedereen te knuffelen en dat is op dit moment natuurlijk echt een doodzonde. Bekijk de heftige beelden hieronder. Bekijk ook Zien: Shownieuws onthult eerste beelden Wie Is De Mol? seizoen 21 in Tsjechië Bekijk deze video »
Show :
Welke Wie is de Mol?-kandidaat heeft corona? (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Welke Wie is de Mol?-kandidaat heeft corona? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen