Jinek gemist? Daniël Verlaan over de meest gebruikte wachtwoorden (video)

Jinek gemist? Daniël Verlaan over de meest gebruikte wachtwoorden (video)

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag 22 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Techjournalist Daniël Verlaan is van mening dat de gemiddelde Nederlander wat beter zijn best zou moeten doen op het bedenken van een goed wachtwoord. Om dat te illustreren, somde Eva Jinek enkele van de meest gebruikte varianten op: "welkom01, hallo, Feyenoord, muziek en je moeder."

Jinek gemist? <em>Daniël Verlaan</em> over de meest gebruikte wachtwoorden (video) Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag 22 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Techjournalist Daniël Verlaan is van mening dat de gemiddelde Nederlander wat beter zijn best zou moeten doen op het bedenken van een goed wachtwoord. Om dat te illustreren, somde Eva Jinek enkele van de meest gebruikte varianten op: "welkom01, hallo, Feyenoord, muziek en je moeder."
TV :
Jinek gemist? Daniël Verlaan over de meest gebruikte wachtwoorden (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Daniël Verlaan over de meest gebruikte wachtwoorden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen