Ik Geloof In Mij: Oma heeft weinig vertrouwen in carrière van Rutger

Ik Geloof In Mij: Oma heeft weinig vertrouwen in carrière van Rutger

Rutger doet er alles aan om als volkszanger aan de weg te timmeren, zo is te zien in Ik Geloof In Mij. Maar zijn oma lijkt er niet echt van overtuigd dat hij echt groot succes zal krijgen. “Hij kan redelijk goed zingen vind ik. Toch?”, aldus oma, die vooruitblikt op de carrière van haar kleinzoon en een eventuele doorbraak. “Zeg nooit nooit, maar zelf denk ik van niet, nee.”

Bekijk het fragment van Ik Geloof In Mij in de video hieronder.

De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Ik Geloof In Mij</em>: Oma heeft weinig vertrouwen in carrière van Rutger Rutger doet er alles aan om als volkszanger aan de weg te timmeren, zo is te zien in Ik Geloof In Mij. Maar zijn oma lijkt er niet echt van overtuigd dat hij echt groot succes zal krijgen. “Hij kan redelijk goed zingen vind ik. Toch?”, aldus oma, die vooruitblikt op de carrière van haar kleinzoon en een eventuele doorbraak. “Zeg nooit nooit, maar zelf denk ik van niet, nee.” Bekijk het fragment van Ik Geloof In Mij in de video hieronder. De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ik Geloof In Mij: Entertainer Rutger denkt dat hij A-artiest kan worden Bekijk deze video » Ik Geloof In Mij: Geluidsman is liedje kwijt tijdens optreden van Rutger Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ik Geloof In Mij: Oma heeft weinig vertrouwen in carrière van Rutger of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier