Carlo Boszhard reageert op nieuwe Frozen spin-off (video)

Carlo Boszhard reageert op nieuwe Frozen spin-off (video)

In miljoenen huiskamers, kunnen ouders het nummer Let It Go al jaren niet meer horen. Het nummer is nog steeds in 41 talen beschikbaar, en dat ongelooflijke succes gaat vanaf vandaag verder. Vanaf vandaag is er een nieuwe spin-off van Frozen te zien op Disney+. Met in de hoofdrol sneeuwpop Olaf, die in Nederland al vanaf het begin de stem heeft van Carlo Boszhard.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

<em>Carlo Boszhard</em> reageert op nieuwe <em>Frozen</em> spin-off (video) In miljoenen huiskamers, kunnen ouders het nummer Let It Go al jaren niet meer horen. Het nummer is nog steeds in 41 talen beschikbaar, en dat ongelooflijke succes gaat vanaf vandaag verder. Vanaf vandaag is er een nieuwe spin-off van Frozen te zien op Disney+. Met in de hoofdrol sneeuwpop Olaf, die in Nederland al vanaf het begin de stem heeft van Carlo Boszhard. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook The Masked Singer gemist? De Astronaut zingt Something Just Like This Bekijk deze video » Masked Singer: is Danny de Munk de zebra? (video) Bekijk deze video » Carlo Boszhard: "De mensen thuis zullen wel denken" (video) Bekijk deze video »
Amusement :
Carlo Boszhard reageert op nieuwe Frozen spin-off (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Carlo Boszhard reageert op nieuwe Frozen spin-off (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen