Sarina Wiegman na monsterzege Oranje: "Het was geen wedstrijd" (video)

Sarina Wiegman na monsterzege Oranje: "Het was geen wedstrijd" (video)

Het Nederlands elftal won vanavond met ruime cijfers van Estland. Het werd maar liefst 7-0. Bondscoach van de Oranjeleeuwinnen Sarina Wiegman reageerde op de zege: "Het was leuk om naar te kijken, maar het was geen wedstrijd. Het verschil was zo ongelofelijk groot."

Bekijk de video van Veronica Inside hieronder:

Sarina Wiegman na <em>monsterzege Oranje</em>: &quot;Het was geen wedstrijd&quot; (video) Het Nederlands elftal won vanavond met ruime cijfers van Estland. Het werd maar liefst 7-0. Bondscoach van de Oranjeleeuwinnen Sarina Wiegman reageerde op de zege: "Het was leuk om naar te kijken, maar het was geen wedstrijd. Het verschil was zo ongelofelijk groot." Bekijk de video van Veronica Inside hieronder: Bekijk ook Oranje Leeuwinnen geven antwoord: wat kan Vivianne Miedema niet? (video) Bekijk deze video » Video: Koen Weijland is de eerste E-bondscoach van E-Oranje Bekijk deze video » Groenen na zege Oranje: "Deze wedstrijden moeilijker dan je denkt" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sarina Wiegman na monsterzege Oranje: "Het was geen wedstrijd" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier