Max Verstappen: ‘Ik kijk niet uit naar regen op Grand Prix van Portugal’ (video)

Max Verstappen: ‘Ik kijk niet uit naar regen op Grand Prix van Portugal’ (video)

Bekijk hier een overzicht met de tijden van de Grand Prix van Portugal.

Voor Max Verstappen staat dit weekend de Grand Prix van Portugal op het programma. De Formule 1-coureur heeft al getraind op het circuit, maar is niet erg enthousiast omdat hij 'heel weinig grip' heeft. “Op dit moment vind ik het niet heel leuk.” Regen zou deze race ook niet beter maken. “Daar kijk ik eigenlijk niet zo naar uit, om heel eerlijk te zijn.”

Bekijk het interview van Ziggo Sport met Max Verstappen over de Grand Prix van Portugal in de video hieronder.

Max Verstappen: ‘Ik kijk niet uit naar regen op Grand Prix van Portugal’ (video) Bekijk hier een overzicht met de tijden van de Grand Prix van Portugal. Voor Max Verstappen staat dit weekend de Grand Prix van Portugal op het programma. De Formule 1-coureur heeft al getraind op het circuit, maar is niet erg enthousiast omdat hij 'heel weinig grip' heeft. “Op dit moment vind ik het niet heel leuk.” Regen zou deze race ook niet beter maken. “Daar kijk ik eigenlijk niet zo naar uit, om heel eerlijk te zijn.” Bekijk het interview van Ziggo Sport met Max Verstappen over de Grand Prix van Portugal in de video hieronder. Verstappen over GP Portugal: "Mooi hoogteverschil, spannend" (video) Bekijk deze video » Zien: Lance Stroll en Max Verstappen beuken elkaar van de baan tijdens vrije training Bekijk deze video »
Formule 1 :
Max Verstappen: ‘Ik kijk niet uit naar regen op Grand Prix van Portugal’ (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen: ‘Ik kijk niet uit naar regen op Grand Prix van Portugal’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen