Van der Gijp grapt over gewicht Jan Boskamp: ‘Geef bloemen, die kan hij niet opeten’

Van der Gijp grapt over gewicht Jan Boskamp: ‘Geef bloemen, die kan hij niet opeten’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

In Veronica Inside is Jan Boskamp afwezig, maar Johan Derksen en René van der Gijp kunnen het toch niet laten om hem flink door de mangel te halen. De twee maken de ene na de andere grap over zijn gewicht, en Van der Gijp kan een opmerking over een taart die hij voor zijn verjaardag kreeg niet laten. “Je had beter bloemen kunnen geven, die kan hij niet opeten.”

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder.

Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Heb je Veronica Inside gemist? Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Van der Gijp grapt over gewicht <em>Jan Boskamp</em>: ‘Geef bloemen, die kan hij niet opeten’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jan Boskamp mag niet naar Veronica Inside, zie hier waarom (video) Bekijk deze video » In Veronica Inside is Jan Boskamp afwezig, maar Johan Derksen en René van der Gijp kunnen het toch niet laten om hem flink door de mangel te halen. De twee maken de ene na de andere grap over zijn gewicht, en Van der Gijp kan een opmerking over een taart die hij voor zijn verjaardag kreeg niet laten. “Je had beter bloemen kunnen geven, die kan hij niet opeten.” Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Heb je Veronica Inside gemist? Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Van der Gijp grapt over gewicht Jan Boskamp: ‘Geef bloemen, die kan hij niet opeten’Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Van der Gijp grapt over gewicht Jan Boskamp: ‘Geef bloemen, die kan hij niet opeten’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen