The Masked Singer: De Vos geeft tweede spetterend optreden met Sax

The Masked Singer: De Vos geeft tweede spetterend optreden met Sax

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van The Masked Singer van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv.

De Vos betrad vrijdagavond voor de tweede keer het podium van The Masked Singer om een spetterend optreden te verzorgen. Zij bracht een stukje van Sax van Fleur East ten gehore, en het is nog steeds de grote vraag welke BN’er er nou in dit pak zit…

Bekijk het fragment van The Masked Singer in de video hieronder.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: De Vos geeft tweede spetterend optreden met <em>Sax</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 23 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van The Masked Singer van 23 oktober terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Masked Singer België: bekijk emotionele knuffel Kathleen en Karen (K3) Bekijk deze video » De Vos betrad vrijdagavond voor de tweede keer het podium van The Masked Singer om een spetterend optreden te verzorgen. Zij bracht een stukje van Sax van Fleur East ten gehore, en het is nog steeds de grote vraag welke BN’er er nou in dit pak zit… Bekijk het fragment van The Masked Singer in de video hieronder. The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: De Vos geeft tweede spetterend optreden met Sax


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer: De Vos geeft tweede spetterend optreden met Sax of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier