Protest Napels tegen coronamaatregelen loopt uit de hand: bekijk de beelden

Protest Napels tegen coronamaatregelen loopt uit de hand: bekijk de beelden

In Napels zijn veel mensen de straat op gegaan om te protesteren tegen de coronamaatregelen. Maar dit protest is uit de hand gelopen, de demonstranten raakten slaags met de politie en gooiden met stenen en rookbommen. De reden van de demonstratie is de lockdown, vanwege het stijgende aantal coronabesmettingen is er onder meer een avondklok.

Bekijk beelden van de uit de hand gelopen demonstratie in Napels in de video van het AD hieronder.

Protest Napels tegen <em>coronamaatregelen</em> loopt uit de hand: bekijk de beelden In Napels zijn veel mensen de straat op gegaan om te protesteren tegen de coronamaatregelen. Maar dit protest is uit de hand gelopen, de demonstranten raakten slaags met de politie en gooiden met stenen en rookbommen. De reden van de demonstratie is de lockdown, vanwege het stijgende aantal coronabesmettingen is er onder meer een avondklok. Bekijk beelden van de uit de hand gelopen demonstratie in Napels in de video van het AD hieronder. Twaalf aanhoudingen na demonstratie tegen coronawet in Den Haag (video) Bekijk deze video » Demonstranten doodgeschoten bij protest tegen politiegeweld Nigeria (NOS Stories) Bekijk deze video »
Nieuws :
Protest Napels tegen coronamaatregelen loopt uit de hand: bekijk de beeldenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Protest Napels tegen coronamaatregelen loopt uit de hand: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen