Linda Hakeboom over chemokuur: "Je weet dat het komt, maar toch heftig" (video)

Linda Hakeboom over chemokuur: "Je weet dat het komt, maar toch heftig" (video)

Presentatrice en documentairemaakster Linda Hakeboom (35) is deze maand met chemotherapie begonnen en dat valt haar zwaar. Ze liet in eerdere updates weten dat ze deze maand betere en slechtere dagen heeft, maar helaas leek de afgelopen week uitsluitend uit slechte dagen te bestaan. Ze kreeg deze week te maken met allerlei uitdagingen, zoals het vasthouden van vocht en het verliezen van haar.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Linda Hakeboom</em> over chemokuur: &quot;Je weet dat het komt, maar toch heftig&quot; (video) Presentatrice en documentairemaakster Linda Hakeboom (35) is deze maand met chemotherapie begonnen en dat valt haar zwaar. Ze liet in eerdere updates weten dat ze deze maand betere en slechtere dagen heeft, maar helaas leek de afgelopen week uitsluitend uit slechte dagen te bestaan. Ze kreeg deze week te maken met allerlei uitdagingen, zoals het vasthouden van vocht en het verliezen van haar. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Linda Hakeboom krijgt zwaarste chemotherapie voor borstkanker (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Linda Hakeboom over chemokuur: "Je weet dat het komt, maar toch heftig" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Linda Hakeboom over chemokuur: "Je weet dat het komt, maar toch heftig" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen