Zien: Francesco Bagnaia crasht tijdens MotoGP en schuift tientallen meters door

Zien: Francesco Bagnaia crasht tijdens MotoGP en schuift tientallen meters door

Een naar aanzicht is het wel, een motorcoureur die van zijn motor valt. Francesco Bagnaia doet het al voor de tweede keer dit weekend. Hij vliegt met zijn motor uit de bocht, waarna deze nog tientallen meters doorschuift. Als we de beelden moeten geloven, maakt de coureur het goed. Hij staat direct op en zijn motor wordt door het team meegenomen.

Bekijk de video van Eurosport hieronder.

Zien: <em>Francesco Bagnaia crasht</em> tijdens MotoGP en schuift tientallen meters door Een naar aanzicht is het wel, een motorcoureur die van zijn motor valt. Francesco Bagnaia doet het al voor de tweede keer dit weekend. Hij vliegt met zijn motor uit de bocht, waarna deze nog tientallen meters doorschuift. Als we de beelden moeten geloven, maakt de coureur het goed. Hij staat direct op en zijn motor wordt door het team meegenomen. Bekijk de video van Eurosport hieronder. Bekijk ook Zien: Maverick Vinales wint de MotoGP van Emilia-Romagna (video) Bekijk deze video »
Autosport :
Zien: Francesco Bagnaia crasht tijdens MotoGP en schuift tientallen meters doorPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Francesco Bagnaia crasht tijdens MotoGP en schuift tientallen meters door of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen