Zien: Renovatie VOC-schip Amsterdam bijna klaar (video)

Zien: Renovatie VOC-schip Amsterdam bijna klaar (video)

Zien: Renovatie <em>VOC-schip</em> Amsterdam bijna klaar (video) De renovatie van de replica van het VOC-schip, eigendom van het Scheepvaartmuseum, ging zaterdag een nieuwe fase in. Het schip lag de afgelopen weken op het droge, maar ging nu weer te water. Volgens de woordvoerder kunnen we in januari volgend jaar weer komen kijken. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Rederij Nederlands schip na ontvoering bij Nigeria: "Nog geen contact met gijzelnemers" (video) Bekijk deze video » Schip bij Golf van Mexico in problemen door storm Beta op zee: bekijk heftige beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Renovatie VOC-schip Amsterdam bijna klaar (video)

De renovatie van de replica van het VOC-schip, eigendom van het Scheepvaartmuseum, ging zaterdag een nieuwe fase in. Het schip lag de afgelopen weken op het droge, maar ging nu weer te water. Volgens de woordvoerder kunnen we in januari volgend jaar weer komen kijken.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Renovatie VOC-schip Amsterdam bijna klaar (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen