PSV-coach Schmidt woedend op scheidsrechter: "Hij is arrogant"

PSV-coach Schmidt woedend op scheidsrechter: "Hij is arrogant"

PSV-coach <em>Schmidt</em> woedend op scheidsrechter: &quot;Hij is arrogant&quot; PSV-trainer Roger Schmidt is niet tevreden over het optreden van de scheidsrechter, vooral omdat Bas Nijhuis PSV - volgens Schmidt - een penalty door de neus boorde: "Het is heel duidelijk dat het een penalty was. De speler gaat duidelijk voor de man. Het was 1000% een penalty. Hij heeft alleen gevraagd of ik een gele of rode kaart wilde. Als je zo arrogant optreedt, moet je zelf een beslissing nemen." Bekijk de reactie van Roger Schmidt hierboven. Bekijk ook Hans Kraay krijgt onverwachte reactie van zijn vrouw na flirtgedrag (video) Bekijk deze video » Vitesse - PSV: 2-1 door Loïs Openda Bekijk deze video »
Voetbal :
PSV-coach Schmidt woedend op scheidsrechter: "Hij is arrogant"

PSV-trainer Roger Schmidt is niet tevreden over het optreden van de scheidsrechter, vooral omdat Bas Nijhuis PSV - volgens Schmidt - een penalty door de neus boorde: "Het is heel duidelijk dat het een penalty was. De speler gaat duidelijk voor de man. Het was 1000% een penalty. Hij heeft alleen gevraagd of ik een gele of rode kaart wilde. Als je zo arrogant optreedt, moet je zelf een beslissing nemen."

Bekijk de reactie van Roger Schmidt hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op PSV-coach Schmidt woedend op scheidsrechter: "Hij is arrogant" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen