Zien: Peter van der Vorst is nu wel klaar met ruzie Frank en Rogier (video)

Zien: Peter van der Vorst is nu wel klaar met ruzie Frank en Rogier (video)

RTL-programmadirecteur Peter van der Vorst heeft zich bij De Perstribune op NPO Radio 1 flink uitgesproken over de ruzie tussen Frank en Rogier. Hij is er eigenlijk wel klaar mee, zo maakt hij duidelijk: "We hebben uiteraard de afspraak gemaakt dat ze samen programma's maken. Maar ze moeten wel geloofwaardig blijven als duo."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

Zien: <em>Peter van der Vorst</em> is nu wel klaar met ruzie <em>Frank en Rogier</em> (video) RTL-programmadirecteur Peter van der Vorst heeft zich bij De Perstribune op NPO Radio 1 flink uitgesproken over de ruzie tussen Frank en Rogier. Hij is er eigenlijk wel klaar mee, zo maakt hij duidelijk: "We hebben uiteraard de afspraak gemaakt dat ze samen programma's maken. Maar ze moeten wel geloofwaardig blijven als duo." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Frank en Rogier zorgen voor gênant gesprek met Art Rooijakkers (video) Bekijk deze video » Peter R. de Vries haalt uit naar kibbelende Frank en Rogier (video) Bekijk deze video »
Show :
Zien: Peter van der Vorst is nu wel klaar met ruzie Frank en Rogier (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Peter van der Vorst is nu wel klaar met ruzie Frank en Rogier (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen