Oplichters Aangepakt: Kees reist met Laura naar zogenaamde acteur in Spanje (video)

Oplichters Aangepakt: Kees reist met Laura naar zogenaamde acteur in Spanje (video)

Dinsdag gaat Kees van der Spek wederom op pad met een slachtoffer van oplichting: Laura kreeg een persoonlijk berichtje van een bekende Australische acteur en kon dat bijna niet geloven. Helaas was het ook te mooi om waar te zijn en uiteindelijk bleek na een Facetime-gesprek dat ze met een oplichter te maken had.

Spanje
Die oplichter zorgde er helaas wel voor dat Laura duizenden euro's kwijtraakte. Het was dan ook de hoogste tijd om hem te gaan confronteren met zijn wangedrag en wie neem je dan mee? Van der Spek uiteraard. In de praktijk was het uiteraard andersom maar de twee togen naar Spanje, waar ze op een gegeven moment bij de dader in de straat terecht kwamen. Bekijk het fragment van Oplichters Aangepakt hieronder.

<em>Oplichters Aangepakt</em>: Kees reist met Laura naar zogenaamde acteur in Spanje (video) Dinsdag gaat Kees van der Spek wederom op pad met een slachtoffer van oplichting: Laura kreeg een persoonlijk berichtje van een bekende Australische acteur en kon dat bijna niet geloven. Helaas was het ook te mooi om waar te zijn en uiteindelijk bleek na een Facetime-gesprek dat ze met een oplichter te maken had. SpanjeDie oplichter zorgde er helaas wel voor dat Laura duizenden euro's kwijtraakte. Het was dan ook de hoogste tijd om hem te gaan confronteren met zijn wangedrag en wie neem je dan mee? Van der Spek uiteraard. In de praktijk was het uiteraard andersom maar de twee togen naar Spanje, waar ze op een gegeven moment bij de dader in de straat terecht kwamen. Bekijk het fragment van Oplichters Aangepakt hieronder. Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Kees van der Spek wordt uitgescholden in Oplichters Aangepakt na vraag over gestolen steigers Bekijk deze video » Oplichters Aangepakt: Thomas ging online uit de kleren en werd vervolgens afgeperst (video) Bekijk deze video »

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Oplichters Aangepakt: Kees reist met Laura naar zogenaamde acteur in Spanje (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen