Nederlanders willen tijdschriften met complottheorieën uit de winkels (video)

Nederlanders willen tijdschriften met complottheorieën uit de winkels (video)

Het tijdschrift Gezond Verstand houdt de gemoederen bezig. Volgens deskundigen en politici is het blad stemmingmakend en verspreidt het desinformatie over onder andere corona. Veel mensen vinden dat het tijdschrift niet thuishoort in winkels. Wat vinden de mensen op straat? Hart van Nederland ging op onderzoek uit.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

Nederlanders willen <em>tijdschriften met complottheorieën</em> uit de winkels (video) Het tijdschrift Gezond Verstand houdt de gemoederen bezig. Volgens deskundigen en politici is het blad stemmingmakend en verspreidt het desinformatie over onder andere corona. Veel mensen vinden dat het tijdschrift niet thuishoort in winkels. Wat vinden de mensen op straat? Hart van Nederland ging op onderzoek uit. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Kappers vrezen nieuwe lockdown: "Al behoorlijke tik gehad" (video) Bekijk deze video » Bekijk hier de mobiele toiletwagen van Sjaan (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: Tahir Ç. hoeft niet meer de gevangenis is (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Nederlanders willen tijdschriften met complottheorieën uit de winkels (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nederlanders willen tijdschriften met complottheorieën uit de winkels (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen