Zien: Roxeanne Hazes schreef eerste kinderboek over Sinterklaas met burn-out

Zien: Roxeanne Hazes schreef eerste kinderboek over Sinterklaas met burn-out

Roxeanne Hazes kennen we allemaal als zangeres, maar ze heeft nu ook haar eerste kinderboek geschreven. Vanwege de tijd van het jaar heeft ze gekozen voor een Sinterklaasverhaal, maar wel een met een bijzonder thema: Sinterklaas heeft namelijk een burn-out. Het verhaal is dan ook deels gebaseerd op Hazes' eigen ervaringen. Vorig jaar stortte ze even helemaal in.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Zien: <em>Roxeanne Hazes</em> schreef eerste kinderboek over Sinterklaas met burn-out Roxeanne Hazes kennen we allemaal als zangeres, maar ze heeft nu ook haar eerste kinderboek geschreven. Vanwege de tijd van het jaar heeft ze gekozen voor een Sinterklaasverhaal, maar wel een met een bijzonder thema: Sinterklaas heeft namelijk een burn-out. Het verhaal is dan ook deels gebaseerd op Hazes' eigen ervaringen. Vorig jaar stortte ze even helemaal in. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Roxeanne Hazes stortte in: "Ik had huilbuien en was down" (video) Bekijk deze video » Jinek gemist? Roxeanne Hazes speelt nieuwe single Vreemde Voor Mij Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Roxeanne Hazes schreef eerste kinderboek over Sinterklaas met burn-outPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Roxeanne Hazes schreef eerste kinderboek over Sinterklaas met burn-out of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen